O nás

Firma byla založena v roce 2008 mladým sportovcem a plavcem Vojtěchem Krapítkem v Praze, České republice. Původní název „Sportex” byl určený pro český trh a název „Sporteon” pro zahraniční trhy. Jeho počáteční nápad byl inspirovat lidi k plavání a sportu obecně, dodržování obecně zdravého životního stylu a poukazovat na všechny výhody plavání. Tato myšlenka zůstala hlavním cílem společnosti dodnes, protože se snažíme nejprve naše zákazníky vzdělávat.

Swimaholic tým se skládá z několika sportovních nadšenců, kteří sdílejí své znalosti o sportu a poskytují lidem veškerou plaveckou výbavu, kterou potřebují do začátku. Jak šly roky, tak se z malého českého týmu stal větší mezinárodní tým zaměřený hlavně na plavání. Prezentuje plavání jako zajímavý sport, kterému se může věnovat každý, sdílí odborné znalosti, tipy a rady, jak začít s plaváním a mít zdravé tělo. Ukazuje, jak se naučit správnou techniku plavání a také poskytnout všem plavcům správnou plaveckou výbavu, kterou potřebují na trénink a soutěže. Všechny tipy na plavání můžete zhlédnout na našem Youtube kanále.

 

Začátek roku 2020 nebyl jen časem Covidu, ale také časem našeho přejmenování na Swimaholic, který více říká o našem zaměření a nedávném vývoji. Spolupracujeme s některými českými olympijskými plavci, kteří dokazují, že si stojíme za svými špičkovými produkty.

Swimaholic není jen on-line prodejcem. Máme čtyři kamenné prodejny v České republice (Praha, BrnoPlzeň a Ostrava) a plánujeme další. Prodáváme produkty od všech světových plaveckých značek, ale náš vývojový tým připravuje i naše produkty pod značkou "Swimaholic", abychom uspokojili potřeby všech plavců. Náš kreativní tým vždy naslouchá potřebám zákazníků a postupně je plní. 


To, že jdeme naproti zákazníkům také souvisí s tím, že se snažíme být ekologickou společností, proto naleznete v naší nabídce také produkty z řady ECO z recyklovaného PVC odpadu z moře. Zásilky posíláme v obalech, které se používají opakovaně, nebo jinými způsoby, které pomáhají udržovat naši planetu zelenou.  

A pamatujte, LIFE IS COOL IN THE POOL 

Všechny kategorie

Přijďte navštívit naše prodejny

Praha

Vladivostocká 1460
Praha 10 - Vršovice
Zobrazit na mapě

Brno

Palackého třída 27
Brno
Zobrazit na mapě

Ostrava

Gen. Sochora 1378
Ostrava - Poruba
Zobrazit na mapě

Plzeň

nám. Generála Píky 2025/1
Plzeň
Zobrazit na mapě